fbpx

Ilmanvaihtoremontti

Ilmanvaihtoremontti on tarpeen silloin kun ilmanvaihtojärjestelmä on vanha tai sitä ei kannata korjata.

Ilmanvaihtoremontti voi olla mahdollista myös kohteisiin, joissa sitä ei ole lainkaan.

Ilmanvaihtoremontti kannattaa suunnitella tarkkaan ennen siihen ryhtymistä.

Kanavakuvauksella tarkkaa tietoa

Kanavakuvaus paljastaa ilmanvaihtokanavien kunnon. Kanavakuvauksella saadaan tarkkaa tietoa, silloin kun sitä ei muutoin pystytä selvittämään.

Kanakuvaus paljastaa myös kanavistossa piilevät virheet. Yleisimpänä ongelmana on rakennusaikainen tulppa kanavistossa joka estää ilmanvaihdon toimivuuden.

Kuvauslaitteistollamme pystytään tallentamaan tarkkaa videokuvaa aina 25 metriin asti, joten suurempienkin kohteiden kuvaus onnistuu helposti.

Ilmanvaihtoremontin suunnittelu

Ilmanvaihtoremontti alkaa kartoituksella ja nykyisen IV-tilanteen selvityksellä. Uuden suunnittelu käynnistyy tämän pohjalta, tapauskohtaisesti vanhaa järjestelmää hyödyntäen. Tavoitteena on suunnitella ja toteuttaa energiatehokas ilmanvaihtojärjestelmä, joka toimii optimaalisesti vuodesta toiseen.

Ilmanvaihtoremontti

Ilmanvaihtoremontin toteutus

Ilmanvaihtoremontti toteutetaan aina suunnitelman ja sopimuksen mukaan. Asennamme ja käyttöopastamme eri valmistajien tuotteilla valmistettuja kokonaisuuksia. Palvelu toimii ”avaimet käteen”-periaatteella. Saat tarpeen mukaan

  • Sähkötyöt
  • LVI-työt
  • Kirvesmiestyöt
  • Lisäeristykset

Teemme kokonaisurakointina ilmanvaihtoremontit sekä tarpeelliset lisätyöt asiakkaan toiveiden mukaan. Etunamme on myös se, että ettemme ole riippuvaisia laitevalmistajista. Pystymme puolueettomasti suosittelemaan ja toimittamaan kulloiseenkin tapaukseen optimaalisesti parhaat ratkaisut.

Erilaisia ilmanvaihdon remonttitarpeita

Ilmanvaihdon remonttitarpeet vaihtelevat. Teemme:

  • Lämmön talteenotto (LTO) -järjestelmän remontit
  • Huippuimurijärjestelmän remontit
  • Ilmalämmitysjärjestelmän remontit
  • Painovoimaisen järjestelmän remontit

Remonttiasioiden vastuuhenkilö on
Tero Ylätalo, tero.ylatalo@homemap.fi

Soita ja kysy lisää 050 352 1036

Suodattimet ja asennus

Ilmanvaihdon suodattimia on varastossamme laaja valikoima. Tilaa suodatin verkkokaupastamme tai tilaa huolto – Huollamme, teemme puhdistukset ja säädöt sekä tuomme oikeat suodattimet tullessamme. Soita 020 7495 495. Me vastaamme!

Löydä oma paikallinen huoltomiehesi täältä >>